Venster sluiten

Het ingrediënt en de selectie van Kinder

Schellak en Arabische gom worden in kleine hoeveelheden gebruikt voor Kinder Schoko-Bons. Deze twee natuurlijke harsen worden na de oogst fijngestampt en vervolgens gezeefd, gezuiverd en tot poeder gemalen.
We gebruiken ze in kleine hoeveelheden in ons recept om te vermijden dat de chocolade smelt door het product beter bestand te maken tegen aanraken en om het te doen glanzen en aantrekkelijker te maken. Het lijkt misschien een detail, maar voor ons is het belangrijk en de consumenten van Kinder waarderen het.
Deze twee natuurlijke vezels worden al lang gebruikt in de banketbakkerij en de voedingsindustrie, meestal om voedingsmiddelen te versieren en hun uitzicht te behouden.

Wist je dit al?

Schellak wordt ook op vruchten gebruikt om ze te doen glanzen en opdat ze minder snel zouden uitdrogen en bederven. Arabische gom wordt dan weer gebruikt in de wijnmakerij om de aroma's beter tot hun recht te laten komen, de kleur van rode wijn te stabiliseren en bezinksel in de fles te voorkomen.

Onze ingrediënten

De beschreven kenmerken betreffen de ingrediënten op zich. In het eindproduct kunnen de eigenschappen variëren afhankelijk van het recept, de dosering en het productieprocedé.

Beste ouders,

Wij hebben deze site gecreëerd zodat Kinder dichter zou staan bij u en uw gezin. Om u gerust te stellen hebben wij ervoor gezorgd dat uw kinderen enkel toegang krijgen tot deze pagina's met uw goedkeuring.

Dit is de reden waarom u gevraagd wordt uw geboortedatum in te voeren.

Wij gebruiken cookies om het surfen te verbeteren, analyseren of personaliseren. Door verder te surfen op deze website, aanvaardt u onze cookies. Indien u deze niet wenst te aanvaarden, dient u uw instellingen aan te passen of deze site te sluiten. Gelieve ons cookie beleid te raadplegen voor meer informatie.

Om deze site te bezoeken moet u 12 jaar of ouder zijn of de toestemming van een ouder hebben gekregen.

Voer een geldige geboortedatum in.